Rreth Nesh

Rreth nesh

Jemi Shkolle e mesme me eksperience Shumë Vjeçare

Mirë se vini në faqen tonë të shkollës së mesme! Ne jemi një institucion arsimor i përkushtuar në ofrimin e një mjedisi të frytshëm mësimor për nxënësit tanë. Kjo faqe është një dritare në botën tonë shkencore dhe kulturore.

Aplikimet kanë filluar

Takoni Mësimthënësit tanë ekspertë

Naim Azemi

Mësimthënës

Behar Haziri

Mësimthënës

Fatmir Pllana

Mësimthënës

Nuha Hasani

Mësimthënës