Welcome To SHMT
Lutfi Musiqi

"E vetmja gjë që ju pengon nga arritja e asaj që doni, është historia që vazhdoni t'i tregoni vetes." Tony Robins

Përkushtimi ndaj arsimit

Ne jemi dedikuar për të ofruar një arsim të lartë dhe një mjedis mësimor të frytshëm.

Përvoja e nxënësit në qendër

Nxënësit janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Ne i inkurajojmë ata të zhvillojnë potencialet e tyre të plotë.

Inovacioni dhe krijimi:

Ne promovojmë inovacionin dhe kreativitetin si mjet për të zgjeruar horizontet e dijes dhe për të zgjidhur sfidat e kohës.

Jemi Shkolle e mesme me eksperience shum vjeçare

Mirë se vini në faqen tonë të shkollës së mesme! Ne jemi një institucion arsimor i përkushtuar në ofrimin e një mjedisi të frytshëm mësimor për nxënësit tanë. Kjo faqe është një dritare në botën tonë shkencore dhe kulturore.

Përkushtimi ndaj arsimit
Integriteti dhe respekti

Ndriçimi i Udhës Tuaj Drejt Suksesit

Krijimi i një komuniteti të
Nxënës gjatë gjithë jetës.

Zbuloni përsosmërinë në arsim dhe komunitet në shkollën tonë të mesme. Me akademikë të nivelit të lartë, staf mbështetës dhe një atmosferë të gjallë, ne fuqizojmë studentët të shkëlqejnë akademikisht dhe personalisht. Bashkohuni me ne për një përvojë transformuese të shkollës së mesme.

Ekselencë Akademike

Shkolla jonë lëvdohet për suksesin akademik, me një kurrikulë fantastike, metoda mësimore inovative.

Mbështetja Komunitare

Nxënësit tanë përfitojnë nga një bashkësi mbështetëse që i inkurajon ata të zhvillojnë potencialin e tyre në një mjedis pozitiv dhe të përkushtuar.

Mundësi Komprehensive

Me një gamë të gjerë aktivitetesh dhe kursesh zgjedhore, ne ju ofrojmë mundësi të shumta për të përparuar në fushën akademike dhe për të zhvilluar interesat tuaja.

Stafi Ynë

Mësimthënësit Tanë: Udhëheqës të
Inspiruar dhe Inkurajues për Nxënësit.

Ilmi Bunjaku
Mësimthënës

Ilmi Bunjaku është mësimdhënë i lëndëve te kompjuterike, ka perfunduar masterin ne Fakultetin e Inxhinierise Elektrike dhe Kompjuterike në Prishtinë.Mbi dy dekada përvoj në arsim.

Adil Jusufi
Mësimthënës

Adil Jusufi, msc i kompjuterikes, 12 vite pervoj pune. Mësimdhënës i lëndëve te kompjuterikes.

KONTAKTONI ME NE

Regjistrohu tani

Regjistrohu tani për eksperiencën Premium të arsimit online. Merru në udhëheqje drejt një arsimi të cilësisë, lehtësisë dhe shumëllojshmërisë që premton një të ardhme të ndritur për ty.

00

Days

00

Hours

00

Minutes

00

Seconds

Prisni që aplikimi të fillojë

KABINETET TONA

Kabinete Tona: Hapësira për
Zhvillim dhe Kreativitet të Nxënësve

01
Kabineti

Kabineti plotëson të gjitha kushtet për mbajtjen e mësimit teorik dhe praktik për të gjitha profilet.

Në këtë kabinet janë gjithësej 24 kompjuter CORE i5 8th Gen.

Profesorë: Ilmi Bunjaku
02
Kabineti

Kabineti plotëson të gjitha kushtet për mbajtjen e mësimit teorik dhe praktik për të gjitha profilet.

Në këtë kabinet janë gjithësej 24 kompjuter CORE i5 8th Gen.

Profesoresh: Fatime Azemi
03
Kabineti

Kabineti plotëson të gjitha kushtet për mbajtjen e mësimit teorik dhe praktik për të gjitha profilet.

Në këtë kabinet janë gjithësej 24 kompjuter CORE i5 8th Gen.

Profesorë: Naim Azemi
DIREKT NGA BLOG

Lajmet tona më të fundit dhe
postimet e ardhshme në blog

Mësimi Dual në vendin e punës - Ndërmarrje

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Fugit saepe neque, obcaecati ratione nesciunt deserunt impedit recusandae nostrum nam nemo? Asperiores ipsa voluptas ipsum provident molestias fuga officia neque ut.

Shumë i knaqur me të arriturat e nxënësve të klasës së dhjetë, profili zhvillues i aplikacioneve.

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Facilis magnam voluptate excepturi, est tempora laudantium aspernatur natus aliquid, expedita eveniet illo ullam explicabo? Quasi magni suscipit, maxime eaque labore aspernatur.